2019 blev satrtet op og foreningen var stadig ny…..kun næsten et år, og der har været rigeligt at sætte sig ind i. Den ny bestyrelse blev enig om, at jeg blev formand, Christina blev kasser og Sanne blev sekretær. Amalie stoppede som træner ved de unge (12-18 år), da sæsonen var færdig i april og Mille stoppede også som træner ved børn (3-6 år). Ingen af børne holdene havde spillet nogle kampe. Damerne var i Starup og spille en kamp, med 5 markspiller + målmand (Vojens lånte en målmand af Starup herre) + vi var i Jegerup og spille 3 mands. Vi må konstatere at Vojens damer er MEGA gode, de vandt begge kampe. Damerne sluttede træningen midt i maj. Herrene i Vojens floorball trænede kun og stoppede også midt i maj med træningen.

I sept 2019 startede vi op med børne hold (3-6 år) hvor Christina var træner, men efter 3-4 gange måtte vi stoppe holdet, for der kom ingen. Vi startede noget nyt op og det var børn (6-11 år), hvor Anette er træner. De træner hver torsdag og der var ikke mange til at starte med. Men Anette er vedholden, og der er kommet en del mere. Det ser ud til at Anettes børnehold rigtig hygger sig, hun har god tag på dem. Jeg (Britta) overtog IGEN unge holdet ang træning (12-18 år) og har fået forældre til at hjælpe med at tage træningen, hvis jeg var forhindret…..og de sidste mange gange har Alex (som selv spiller på holdet) overtaget træningen, der skal bare være en voksen tilstede, for Alex er under 18 år og skal ikke stå med ansvaret, hvis der sker noget. Unge træner mandag og torsdag. De unge under 13 år er ude og spille kampe i Kids Liga, og det står Angelika for (Benjamins mor)…..det går rigtig godt for holdet, de vinder de fleste af deres kampe, de er MEGA gode. Damerne træner torsdag aften og vi startede herrene op igen og om onsdagen. Vi havde fået sponsoretet penge til at “BOOSTE” det på facebook. Slutningen af november lukkede vi herre holdet ned igen…..for der kom ingen.

Det var fra DGI Udviklingspulje vi havde fået sponsoreret penge 4250 kr. som var øremærket, det “boost” på facebook + en start pakke med 12 stave , taske og bolde + 2 mål. Vi skulle aflevere 5 af stavene + 12 bolde til kommunen…..da det var kommunens udstyr vi havde lånt, indtil vi fik vores eget og vi havde ødelagt 5 stave og 12 bolde. Startpakken indebar også træner kursus. Så vi havde inviteret forældre til, at komme og kigge på, så alle kunne få inspiration….det blev afholdt 3 oktober. Vi har også fået sponsoreret 5360 kr fra DGI Lokalforeninspulje, de var også øremærket. Det var til børne floorball stave, overtrækstrøjer til børn, kegler og 2 mål mere. De ville tilgengæld gerne have et billede retur af stave og overtrækstrøjer + noget tekst om tingene…..så Anettes hold var modeller og det blev et virkelig godt billede. Vi har også købt vores “gamle floorball ting” tilbage fra borstennis. Der var 4 mål, stave, kegler, overtrøkstrøjer til voksne, 3 skumbolde. Derudover har vi købt en del flere bolde og 2 små “Læge tasker”.

I september blev jeg ringet op af Lise, ang 60+ hold for mænd og kvinder. Jeg fik en tid i Vojens hallerne HAL 2 om torsdagen fra 10.00 til 11.45. Det var svært at starte op…..de første 3 gange var der KUN Lise og mig. (Christina har taget over de formiddage jeg ikke, har kunnnet stå for 60+) Jeg fik lavet en annonce i avisen, Midt-Syd. Så kom der 2 mere….og ja nu er vi 12 personer. D. 25 november, var jeg til “tema aften” i Vojens hallerne (Loungen i Ishockeyhallen), det var noet DGI havde arrengeret……”Hvordan holder man på sine børne/unge spiller”.

Jeg har fået Erik (spiller på holdet 60+) til af lave 2 kasser til vores Floorball ting. Den ene står herude på Bregnbjergskolen og den anden i Vojens hallerne…….det var bare den bedste løsning nogensinde 🙂
Og så skal jeg igang med et projekt, som vi har fået sponsoretet fra DGI. Hvor jeg tager ned i SFOèn 4 tirsdage fra 14.00 til 15.00 og spiller floorball med alle de børn fra SFOèn, som har lyst. Efter træningen får de en valgfri farvet floorboll bold (jeg skriver deres navne ned, for de får KUN 1 bold……men må meget gerne deltage alle 4 gange.)
Og så er vi igang med at lave en hjemmeside.